Šufan / Blog / Ako vznikala pekanová malinová kaša

Ako vznikala pekanová malinová kaša

Orechová masla sú bez pochýb spätá s raňajkami a neodmysliteľne si je väčšina z nás predstaví aj u ovsenej kaše. Ja rozhodne nie som výnimkou, ovsenú kašu mám na raňajky tak často, že by som si mohla založiť ovsené pole.

Rana však bývajú často hektická a mnoho ľudí nechce tráviť čas prípravou raňajok. Už vôbec nie varením ovsenej kaše. S chalanmi z Šufana chceme šíriť povedomie o zdravej strave a nechceme, aby ľudia vynechávali plnohodnotná jedla a odbíjali sa nejakými nekvalitnými a nevýživnými nezmysly.

Bežne sa na trhu dá nájsť mnoho instantných ovsených kaší, ale len po máloktoré by nám nevadilo siahnuť. Vo väčšine prípadov sú sladené veľkým množstvom pridaného cukru, ovocie je v nich pomenej a ani chuťovo nás príliš nenadchli.

„ A tak sme chceli urobiť niečo, čo nám bude chutiť. Niečo, čo bude z kvalitných surovín. Niečo, čo nás zasýti aj vo chvíľach, keď nebudeme mať ráno čas."

Pretože moje najobľúbenejšie ovocia sú maliny a najobľúbenejšie orechy sú pekany, o príchuti som dlho nemusela premýšľať. A chalanom sa našťastie nápad páčil.

Úplne prvý receptúra ​​najskôr vznikla u mňa doma na papieri. V takej podobe, aby mi to aj po nutričnej stránke dávalo zmysel. A potom prišla tá časť, kedy vznikol úplne prvý vzorku. U mňa doma v kuchyni sa začalo čarovať. Naše kaša sa totiž najskôr pečie. Ovsené vločky sa šetrne zapekajú spoločne s orechovým maslom a orechy pečie. Lyofilizované maliny sa pridávajú až po dopečení, aby sa nespálili.

Po otvorení rúry sa po celom byte rozniesla nádherná vôňa. Teraz ešte prišiel čas na ochutnávanie.
Aby to však bolo naozaj objektívne nechávali sme ochutnávať aj naše okolie. Bolo rozhodnuté! Kaša bez pridaného cukru, dochutená lyofilizovanými malinami a pekanovými orechy, ktorých je tam 21%, je na svete!

Na zadnú stranu sme ešte doplnili odporúčanie, aby kaša obsahovala aj dostatok bielkovín. Jednoducho ju stačí zaliať horúcim mliekom, alebo po zaliatí vodou pridať ešte treba skyr alebo biely jogurt. Ideálne môžete doplniť ešte kúskom ovocia.

Kaša má našťastie úspech aj u vás! A práve preto už skoro predstavíme jej sestru. V akej príchuti? To sa zatiaľ nechcete prekvapiť, ale čoskoro vám o tom povieme na Instagramu.

Autor: Andrea Mokrejšová

Ako vznikala pekanová malinová kaša

Prečítali ste si o nich

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Reklamační protokol

Ochrana osobných údajov

Odstúpenie od zmluvy

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM