Hľadáte recept na najlepší banánový chlebíček? Gratulujeme, práve ste ho našli. Tento recept pre Vás pripravila talentovaná kuchárka a naše ambasádorka Klára Waldhauserová. Klárka sa nám priznala, že dlhé roky mali receptúry pri pečení chlebíčku a až s tým je po dlhej dobe naozaj spokojná. Tak snáď Vám bude chutiť.
Náročnosť:
Doba prípravy: 90 minut
Počet porcií:
Ingredience
100 g arašidového masla
50 g masla
2 vajcia
200 g trstinového cukru
3 banány
170 g špaldovej múky
1 lyžička sódy bikarbóny
1 lyžička prášku do pečiva
1/2 lyžičky soli
60 ml mlieka
150 g vlaškých orechov alebo napríklad čokolády
Arašidové maslo rozpustíme s maslom. Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Do peny pridáme spojená masla, roztlačené banány, mlieko, všetky zmiešané suché ingrediencie a orechy. Pečieme pri 160 °C 50–60 minút.
Tento recept vznikol v spolupráci s našou ambasádorkou Klárou Waldhauserovou.
Sufan.sk
Dokumenty