Banánový chlebíček

Hľadáš recept na najlepší banánový chlebíček? Gratulujeme, práve ste ho našli. Tento recept pre Vás pripravila talentovaná kuchárka a naše ambasádorka Klára Waldhauserová. Klárka sa nám priznala, že dlhé roky mali receptúry pri pečení chlebíčku a až s tým je po dlhej dobe naozaj spokojná. Tak snáď Vám bude chutiť.

100g arašidového masla

50g masla

2 vajcia

200g trstinového cukru

3 banány

170g špaldovej múky

1 lyžička sódy bikarbóny

1 lyžička prášku do pečiva

1/2 lyžičky soli

60g mlieka

150g vlaškých orechov alebo napríklad čokolády

Doba prípravy: 90 minut

Postup:

Arašidové maslo rozpustíme s maslom. Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Do peny pridáme spojená masla, roztlačené banány, mlieko, všetky zmiešané suché ingrediencie a orechy.

Pečieme pri 160 stupňoch 50-60 minút.

Tento recept vznikol v spolupráci s našou ambasádorkou Klárou Waldhauserovou.

Naše produkty použité v recepte: