Banánový chlebíček

Hľadáte recept na najlepší banánový chlebíček? Gratulujeme, práve ste ho našli. Tento recept pre Vás pripravila talentovaná kuchárka a naše ambasádorka Klára Waldhauserová. Klárka sa nám priznala, že dlhé roky mali receptúry pri pečení chlebíčku a až s tým je po dlhej dobe naozaj spokojná. Tak snáď Vám bude chutiť.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 90 minut

Počet porcií: 12

Palm oil
Nakúpiť suroviny

100 g arašidového masla

50 g masla

2 vajcia

200 g trstinového cukru

3 banány

170 g hladké špaldovej múky

1 lyžička sódy bikarbóny

1 lyžička prášku do pečiva

1/2 lyžičky soli

60 ml mlieka

150 g vlaškých orechov alebo napríklad čokolády

Postup:

Arašidové maslo rozpustíme s maslom. Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Do peny pridáme spojená masla, roztlačené banány, mlieko, všetky zmiešané suché ingrediencie a orechy. Pečieme pri 160 °C 50–60 minút.

Tento recept vznikol v spolupráci s našou ambasádorkou Klárou Waldhauserovou.

Banánový chlebíček Banánový chlebíček Banánový chlebíček

V receptu se neobejdete bez

Arašidové maslo jemné

6.29 €

Arašidové maslo chrumkavé

6.79 €

Arašidové maslo jemné

6.29 €

Arašidové maslo chrumkavé

6.79 €