Trvá to len minútu
0 €
0
Doprava zadarmo nad 60 €
Môžete mať vo štvrtok
Desiata pre maškrtníkov, alebo dezert pre hostí. Čokoládová pena je vyrobená z kvalitných kakaových bôbov a kakaového masla. V kombinácii so smotanou sa krásne zjemní a vznikne nadýchaná pena.
Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni
Doba prípravy: 20 minut
Počet porcií: 2
Ingredience
Ingrediencie:
200 g tmavej čokolády
3 vajcia (žĺtky a bielky oddelene)
45 g panely
300 ml smotany na šľahanie
Čokoládu rozpustite v mikrovlnke, alebo vo vodnom kúpeli a oddeľte bielky od žĺtkov. Bielky vyšľahajte s cukrom dotuha. K mierne vychladnutej čokoláde pridajte 60 ml smotany, žĺtky a opatrne premiešajte, kým nevznikne jemná a lesklá čokoládová zmes. Zvyšnú smotanu ušľahajte dotuha. Nakoniec do čokoládovej zmesi jemne vmiešajte vyšľahané bielky a smotanu.
Hotovú penu rozdeľte do pohárov, ozdobte ovocím a dajte vychladiť aspoň na 3–4 hodiny, ale najlepšie cez noc do chladničky.
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 7:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.
Sufan.sk
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.