Šufan / Recepty / Čokoládová pena

Čokoládová pena

Desiata pre maškrtníkov, alebo dezert pre hostí. Čokoládová pena je vyrobená z kvalitných kakaových bôbov a kakaového masla. V kombinácii so smotanou sa krásne zjemní a vznikne nadýchaná pena.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 20 minut

Počet porcií: 2

Palm oil

Ingredience

Ingrediencie:

200 g tmavej čokolády

3 vajcia (žĺtky a bielky oddelene)

45 g panely

300 ml smotany na šľahanie

Postup:

Čokoládu rozpustite v mikrovlnke, alebo vo vodnom kúpeli a oddeľte bielky od žĺtkov. Bielky vyšľahajte s cukrom dotuha. K mierne vychladnutej čokoláde pridajte 60 ml smotany, žĺtky a opatrne premiešajte, kým nevznikne jemná a lesklá čokoládová zmes. Zvyšnú smotanu ušľahajte dotuha. Nakoniec do čokoládovej zmesi jemne vmiešajte vyšľahané bielky a smotanu.

Hotovú penu rozdeľte do pohárov, ozdobte ovocím a dajte vychladiť aspoň na 3–4 hodiny, ale najlepšie cez noc do chladničky.

Čokoládová pena Čokoládová pena
Čokoládová pena

V receptu se neobejdete bez

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Ochrana osobných údajov

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM