Šufan / Recepty / Fermentované vločky

Fermentované vločky

Fermentované vločky sú hitom poslednej doby. Skvele chutia a navyše majú blahodarný vplyv na naše zdravie. Fermentovať vločky je veľmi jednoduché. Návod na ich prípravu pre vás pripravila Klára Waldhauserová.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 45 minut

Počet porcií: 1

Palm oil Gluten free Vegan friendly

Ingredience

Suroviny:

Postup:

Vločky namočte s tekutinou v pomere 1:2 (napríklad 50 g vločiek a 100 g vody). Stačí, keď vločky nasypete do misky, zalejete tekutinou a misku prikryjete tanierom. Fermentácia by mala prebiehať ideálne 8-12 hodín pri izbovej teplote.

Vločky používajte vždy jemne mleté. Čo sa týka tekutiny, sami skúste, čo vám bude vyhovovať najlepšie. Môj momentálne najobľúbenejší pomer je 50 g vločiek, 50 g kefíru a 50 g vody. Skúsiť môžete samozrejme kravské alebo rastlinné mlieko.

Namáčam si ich vždy večer a ráno máte rýchlu super raňajku. Ak rád raňajkujete každý deň podobne, skúste si vločiek naložiť kludne viac a ráno si vždy odoberiete. Takto fermentované vločky skladujte v chladničke.

Fermentované vločky

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Šufanove šišky

Šufanove šišky

Doba prípravy: 60 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Ochrana osobných údajov

Odstúpenie od zmluvy

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM