4.39 €
6.29 €
5.99 €
24.49 €
18.99 €
18.99 €
18.99 €
16.99 €
8.49 €
5.99 €
39.99 €
15.99 €
Trvá to len minútu
0 €
0
Doprava zadarmo nad 60 €
Môžete mať v pondelok
Fermentované vločky sú hitom poslednej doby. Skvele chutia a navyše majú blahodarný vplyv na naše zdravie. Fermentovať vločky je veľmi jednoduché. Návod na ich prípravu pre vás pripravila Klára Waldhauserová.
Ingredience
Suroviny:
Vločky namočte s tekutinou v pomere 1:2 (napríklad 50 g vločiek a 100 g vody). Stačí, keď vločky nasypete do misky, zalejete tekutinou a misku prikryjete tanierom. Fermentácia by mala prebiehať ideálne 8-12 hodín pri izbovej teplote.
Vločky používajte vždy jemne mleté. Čo sa týka tekutiny, sami skúste, čo vám bude vyhovovať najlepšie. Môj momentálne najobľúbenejší pomer je 50 g vločiek, 50 g kefíru a 50 g vody. Skúsiť môžete samozrejme kravské alebo rastlinné mlieko.
Namáčam si ich vždy večer a ráno máte rýchlu super raňajku. Ak rád raňajkujete každý deň podobne, skúste si vločiek naložiť kludne viac a ráno si vždy odoberiete. Takto fermentované vločky skladujte v chladničke.
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:00
Dokumenty
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.
Sufan.sk
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.