Rýchly obed do práce, ktorý nezaberie viac ako pár minút? A navyše zo surovín, ktoré má väčšina z nás v chladničke alebo mrazničke? Tak to je morčacie sendvič s hráškovým pestom a naším obľúbencom, Orechianom! Vyskúšajte ho aj s vašim obľúbeným pečivom a rozlúčte sa so škrudlaním v bruchu pri nekonečných poradách v práci aj prednáškach v škole.
Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni
Doba prípravy: 30 minút
Počet porcií: 1
Ingredience
Na hráškové pesto:
Na prípravu sedviča:
Hrášok nechajte rozmraziť pri izbovej teplote aspoň pol hodiny pred prípravou. Potom ho spoločne s bazalkou, citrónovou šťavou, tahini a orechianou dajte do mixéra a rozmixujte do hladkej konzistencie. Rozkrojte kaiserku napoly a obe polovice rovnomerne namažte pripraveným hráškovým pestom. Na spodnú polovicu kaiserky rozložte sušené paradajky, kimchi a plátky morčacieho mäsa, a potom prikryte druhou polovicou kaiserky. Príprava morčacieho sedviča je takto jednoduchá - a teraz už ho len stačí ochutnať!
Autor: Michaela Dobiášová
Sufan.sk