Cviklový hummus s Orechianom

Pripravte si jedinečný repový hummus s Orechianom, ktorý oslní svojou nevšednou farbou aj vybranou chuťou. V kombinácii so zeleninou je skvelou zdravou desiataou, alebo ho doplňte ako my pita chlebom a hneď vyčarujete aj ľahký obed plný bielkovín. Tak už viete, kedy si na repovom hummuse pochutnáte?

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 20 minút

Počet porcií: 1

Palm oil Gluten free Vegan friendly
Nakúpiť suroviny

Na prípravu hummusu:

  • 200 g uvarenej červenej repy
  • 400 g uvarenej cíceru
  • 2 PL tahini
  • 2 PL Orechiana
  • šťava z ½ citróna
  • 2 PL olivového oleja

Na ozdobu:

Postup:

Řepový hummus máte pripravený doslova za minútku! Stačí len všetky ingrediencie dať do mixéra a rozmixovať do hladkej, krémovej konzistencie. Chute sa tak krásne spoja a vznikne sametovo jemný hummus. Ozdobte ho tekvicovými semienkami, klíčkami a koriandrom a perfektná desiata či ľahký obed sú na svete. Dobrú chuť!

Autor: Michaela Dobiášová

Cviklový hummus s Orechianom Cviklový hummus s Orechianom Cviklový hummus s Orechianom

V receptu se neobejdete bez

Tahini

7.19 €

Tahini

7.19 €

Pokračujte s nami v tvorení