Gnocchi s lososom a orechianom
Už ste mali tú česť spoznať sa s orechianom? Táto univerzálna zmes vhodná aj pre vegánov hravo ochutí všetky vaše obľúbené pokrmy. Nájdete v nej jemne mleté španielske mandle, krémové kešu orechy a vločky lahôdkového droždia. Tak tento zázrak vyskúšajte, napríklad v našom ďalšom recepte – na zapečené gnocchi s lososom a špenátom.
Ingredience
- 250 g ricotty
- 2 vajcia
- soľ, korenie, bylinky
- 500 g gnocchi
- 300 g lososa
- 2 hrsti špenátu
- orechiano
Postup:
1. Gnocchi uvarte.
2. Ricottu zmiešajte s vajcami, soľou, čiernym korením a bylinkami podľa chuti do hladkej konzistencie.
3. Do pekáča dajte uvarené gnocchi, na kocky nakrájaného lososa, špenát a ricottovú zmes.
4. Všetko spoločne premiešajte a zasypte orechianom.
5. Nechajte piecť v rúre predhriatej na 180 ° C cca 20-30 minút.