Gnocchi s lososom a orechianom

Už ste mali tú česť spoznať sa s orechianom? Táto univerzálna zmes vhodná aj pre vegánov hravo ochutí všetky vaše obľúbené pokrmy. Nájdete v nej jemne mleté ​​španielske mandle, krémové kešu orechy a vločky lahôdkového droždia. Tak tento zázrak vyskúšajte, napríklad v našom ďalšom recepte – na zapečené gnocchi s lososom a špenátom.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 40 minut

Počet porcií: 6

Nakúpiť suroviny
  • 250 g ricotty
  • 2 vajcia
  • soľ, korenie, bylinky
  • 500 g gnocchi
  • 300 g lososa
  • 2 hrsti špenátu
  • orechiano

Postup:



1. Gnocchi uvarte.

2. Ricottu zmiešajte s vajcami, soľou, čiernym korením a bylinkami podľa chuti do hladkej konzistencie.

3. Do pekáča dajte uvarené gnocchi, na kocky nakrájaného lososa, špenát a ricottovú zmes.

4. Všetko spoločne premiešajte a zasypte orechianom.

5. Nechajte piecť v rúre predhriatej na 180 ° C cca 20-30 minút.

Autor: Michaela Dobiášová

Gnocchi s lososom a orechianom Gnocchi s lososom a orechianom Gnocchi s lososom a orechianom Gnocchi s lososom a orechianom

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s nami v tvorení