Syrová tekvica s Orechianom

Pripravte sa na harmóniu chutí, ktorá vás dostane! Krémová tekvica, jemný syr brie a štipka Orechiana vytvoria dokonalú kombináciu, ktorú ozdobia balsamico a tekvicové semienka. Tento jednoduchý recept sa stane hviezdou každej sezónnej tabule.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 40 minút

Počet porcií: 1

Palm oil Gluten free
Nakúpiť suroviny

Postup:

Predhrejte rúru na 180 °C a pripravte si tekvicu. Odkrojte jej vršok tak, aby vznikol otvor o niečo málo väčší ako priemer syra brie, a potom tekvicu vydlabte. Do vnútra vložte celý syr brie, ktorý narežte nožom do kríža. Posypte syrom Orechiano, pridajte koriander alebo bylinky podľa chuti a dajte tekvicu piecť do predhriatej rúry na 20–30 minút, kým nebude mäkká a syr krásne roztavený. Po upečení tekvicu pokvapkajte balzamicom, posypte tekvicovými semienkami a môžete podávať. Dobrú chuť!

Autor: Michaela Dobiášová

Syrová tekvica s Orechianom Syrová tekvica s Orechianom

V receptu se neobejdete bez

Tekvicové semienka

3.19 € 2.49 €

Tekvicové semienka

3.19 € 2.49 €

Pokračujte s nami v tvorení