Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou

Čo môže byť sladšie ako krehké srdcia upečené s láskou? Práve takéto srdiečka si môžete vyrobiť z niekoľkých ingrediencií a prekvapiť nimi svoju milovanú osobu na Valentína.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 25 minut

Počet porcií: 26

Nakúpiť suroviny

Postup:

Z lístkového cesta vykrájajte srdiečka a presuňte ich na papier na pečenie. Uprostred srdiečok urobte druhým koncom varešky dialík, aby vznikol priestor pre náplň. Každé srdiečko naplňte buď lyžičkou orechového masla alebo džemu. Pečte v predhriatej rúre na 180 °C asi 10-15 minút, kým sa okraje nenafúknu a nezačnú pekne zlátnuť.

Autor: Michaela Dobiášová

Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s nami v tvorení