Šufan / Recepty / Banánový chlebíček s matchou a pistáciovým maslom

Banánový chlebíček s matchou a pistáciovým maslom

Zrelé banány, zelená matcha a naše pistáciové maslo? Znie to ako recept na sendvič, ktorý zmizne skôr, ako stihne vychladnúť. Jemne sladký, hladký a posypaný chrumkavými pistáciami a našou remeselnou bielou čokoládou. Ideálny ku káve, na raňajky aj ako jedlý darček pre tých, ktorých máte najradšej. 💚

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 60 minút

Počet porcií: 12

Palm oil
Nakúpiť suroviny

Ingredience

Na cesto:

Na vrch pridáme:

Postup:

  1. Predhrejte rúru na 180 °C a pripravte si formu na bochník - vyložte ju papierom na pečenie.
  2. V miske zmiešajte múku, prášok do pečiva a matchu.
  3. V mixéri rozmixujte banány, kokosové mlieko, vajcia a pistáciové maslo do hladka.
  4. Tekutú zmes nalejte do suchých prísad a dobre premiešajte.
  5. Cesto nalejte do pripravenej formy a na vrch ozdobte pistáciami, bielou čokoládou a trochou pistáciového masla.
  6. Pečieme 40-50 minút, alebo kým špajľa zapichnutá do stredu nevyjde čistá.
  7. Po upečení nechajte sendvič chvíľu vychladnúť, aby sa nezrazil - a potom už len krájajte a vychutnávajte.

Autor: Michaela Dobiásová

Banánový chlebíček s matchou a pistáciovým maslom Banánový chlebíček s matchou a pistáciovým maslom
Banánový chlebíček s matchou a pistáciovým maslom Banánový chlebíček s matchou a pistáciovým maslom

V receptu se neobejdete bez

Kontakt

Tel. +421 222 205 927
E-mail: [email protected]
Pracovný čas: 7:30–16:00

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Ochrana osobných údajov

Certifikácia

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +421 222 205 927
E-mail: [email protected]
Pracovný čas Po-Pi:
7:30–16:00

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM