Šufan / Recepty / Guľky s lieskovo-čokoládovým maslom

Guľky s lieskovo-čokoládovým maslom

Chcete mať domáce vianočné pečivo, ale nemáte dostatok času na jeho prípravu? Skúste tento skvelý recept na rýchledomací cukrovinky od Kláry Waldhauserové.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 30 minut

Počet porcií: 12

Palm oil Gluten free
Nakúpiť suroviny

Ingredience

Ingrediencie na 12 guličiek:

Postup:

Na tomto recepte oceníte veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu. Stačí, keď nahrubo rozmixujete orechy a vločky. Rozmixovanú drť orechov potom už len zmiešate s lískočokoládovým maslom a korením. Jednotlivé guľôčky potom môžete obaliť v kokose a kakau. Prípadne môžete na prach rozdrviť granolu a guličky v nej obaliť.

Veríme, že vám guličky budú chutiť.

Autor: Klára Waldhauserová

Guľky s lieskovo-čokoládovým maslom Guľky s lieskovo-čokoládovým maslom
Guľky s lieskovo-čokoládovým maslom Guľky s lieskovo-čokoládovým maslom

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Kokosové gule s arašidmi

Kokosové gule s arašidmi

Doba prípravy: 10 minut

Kávové osie hniezda

Kávové osie hniezda

Doba prípravy: 20 minut

Tradičné vianočka s mandľami

Tradičné vianočka s mandľami

Doba prípravy: 200 minút

Kokosové gule s arašidmi

Kokosové gule s arašidmi

Doba prípravy: 10 minut

Kávové osie hniezda

Kávové osie hniezda

Doba prípravy: 20 minut

Tradičné vianočka s mandľami

Tradičné vianočka s mandľami

Doba prípravy: 200 minút

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovný čas: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Ochrana osobných údajov

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovný čas Po-Pi:
8:00–16:30

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM