6.77 €
39.99 €
16.13 €
Trvá to len minútu
0 €
0
Doprava zadarmo
Môžete mať zajtra
Nepečený cheesecake je vždy dobrá voľba. Obzvlášť pokiaľ nemáte čas alebo chuť upiecť ten klasický. Vyskúšajte náš jedinečný recept, kde prím hrajú chrumkavé kokosové hniezda, svieži tvarohovo-pudingový krém, mandľové maslo a množstvo jahôd. Mňam!
Ingredience
Na korpus:
Na krém:
Hore:
Zo všetkého najskôr si uvaríme puding podľa návodu na obale, pri jeho príprave ale použijeme len polovičné množstvo mlieka – teda 250 ml, vďaka tomu bude puding poriadne hustý. Puding necháme vychladnúť.
Kokosové hniezda vysypeme do pekáča a rozdrvíme na menšie kúsky.
Pridáme mandľové maslo a roztopené ghíčko (alebo klasické maslo), premiešame a vytvoríme základ nášho cheesecaku, ktorý rozprestrieme pekne od kraja ku kraju pekáča.
Základ dáme bokom a vrhneme sa do prípravy krému. Vo väčšej mise spolu zmiešame vychladnutý puding, tvaroh, ricottu, chia semienka, citrónovú šťavu a med.
Hotový krém rovnomerne nanesieme na korpus. Ozdobíme džemom, mandľovým maslom a lyofilizovaným ovocím a dáme chladiť na pár hodín (ideálne cez noc) do chladničky.
Autor: Michaela Dobiášová
Kontakt
Tel.
+421 222 205 927
E-mail:
[email protected]
Pracovný čas: 7:30–16:00
Dokumenty
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.
Sufan.sk
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.