Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle

Vôňa pečených jabĺk a škorice k tomuto obdobiu neodmysliteľne patrí. Tak prečo ich neskúsiť zakomponovať do rannej kaše? Sľubujeme, že táto lahôdka bude váš nový raňajkový obľúbenec.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 10 minút

Počet porcií: 1

Palm oil Gluten free
Nakúpiť suroviny

Na základ:

Navrch:

Postup:

V miske zmiešajte ovsené vločky, chia semienka, kefír, grécky jogurt a škoricu. Zmes dajte do chladničky a nechajte odležať aspoň na dve hodiny, ideálne cez noc. Na panvici rozohrejte ghí alebo maslo a dozlatista na ňom opečte na kocky nakrájané jablko spoločne s hrozienkami a pekánmi. Vychladený a odležaný základ kaše navrstvite do misky, pridajte opečenú jablčnú zmes a pokvapkajte javorovým sirupom. Dobrú chuť!

Autor: Michaela Dobiášová

Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s nami v tvorení